Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСлед 1990-та година единственият, който заговори за национална

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСлед 1990-та година единственият, който заговори за национална
Коментари Харесай

Писателят Христо Стоянов: Чудя се защо БСП все още се припознава като приятел на Русия

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

След 1990-та година единственият, който заприказва за национална теория, беше Маргарита Попова, и като че забравихме, че тя единствена загатна нещо за Национална теория. Гърция cе крепи на своето битие и политическо, в случай че щете, на три стълба. Ние нямаме нито един от тези стълбове и това е огромната ни покруса, ние не можем да се сплотяваме. В Гърция може да пристигна ПАСОК, може да пристигна хунтата, само че в последна сметка те са единомишленици във връзка с тези три стълба. Какво става в България? Ние даже около такива сходни случаи като този със самолета в Беларус, тъй като става въпрос за един случай, който единствено след няколко месеца, помнете ми думата, ще бъде пропуснат този аероплан, както се не помниха разрушените самолети над Украйна, към този момент съвсем никой не си спомня за тях, за избитите в Украйна и по този начин нататък, ние към този момент ще сме го не запомнили, само че ние още веднъж ще използваме в този момент в политическото пространство, несъмнено, този случай в Беларус като опит за манипулиране на избори. Отново и още веднъж, нямаме единодушие по този въпрос.

Така разяснява случая с отклонения пътнически аероплан в Беларус писателят Христо Стоянов в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Нито Българска социалистическа партия може да мисли и да реагира съответно на този случай, аз се чудя за какво Българска социалистическа партия към момента се припознава като другар на Русия, откакто Съветския съюз не съществува и няма никаква лява концепция там. Там работят напълно други пазарни стопански системи, там имаме доста по-сериозно олигархическо наличие, доста по-сериозни предприемачи, в сравнение с тук. Въпросът е, че нямат единно мнение политическите сили, и тука към този момент проличават нашите персонални взаимоотношения, не взаимоотношението във връзка с самолета и на тероризма, тъй като това никога не е пиратски акт. Целта на пиратския акт е напълно друга. Целта е да бъде отвлечено нещо за полза, рушвет, пари и по този начин нататък, само че никога не може да се употребява за политическа цел тероризъм, който не съществува, добави Христо Стоянов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР